Highlights fra generalforsamling 2017

Highlights fra generalforsamling 2017

Den 16. marts holdte fagrådet igen i år et brag af en generalforsamling med mad, bowling og massere af sjov. Deltagerne, 50 af slagsen, var fra alle årgange på tværs af IMADAs fire uddannelser. Her får I fire highlights fra aftenen:

  • Der blev vedtaget syv vedtægtsændringer og ét nyt vedtag. Ændringerne omhandler opstilling af bestyrelse og revisor, forløbet for generalforsamlingen og tegningsret til formand og kasserer. Alle vedtægterne kan findes her.
  • Regnskabet for 2016 blev fremlagt og godkendt. Både regnskab og revisorkommentarer kan findes her.
  • Der var et utrolig spændende kampvalg om formandsposten. Begge opstillede var medlem af sidste års bestyrelse, og havde fået blod på tanden efter at se Morten Aggers fantastiske indsats. Den nye fagråds formand er Nina Pedersen.
  • Ligeledes var der også kampvalg om bestyrelsesposterne – hele 10 personer stillede op. Genvalgt til bestyrelsen er Peter Rasmussen, Jonatan Gøttcke, Iben Wallin og Mathias Bøgebjerg. De resterende tre pladser er besat af Anders Moeslund, Jonas Andersen og Gabriella Jensen.

Hvis I er interesseret i alle detaljerne fra generalforsamlingen kan referatet findes her og billeder fra aftenen findes på vores Facebook side.