Spring til indhold

Fagrådet

Foreningen blev oprettet i september 2005 med det primære formål, at øge det sociale sammenhold på IMADAs uddannelser. Men fagrådets omfang/opgaver er vokset siden da. Alle IMADA-studerende er automatisk medlem af foreningen. Det gælder på nuværende tidspunkt bl.a. (men ikke udelukkende) matematik, anvendt matematik, matematik-økonomi, datalogi, data science samt sidefagsstuderende.

Fagrådet er i dag en forening, der stadig har hovedvægt på at opretholde de sociale aktiviteter på instituttet, men samtidig også en studenterpolitisk aktiv forening. Fagrådet forsøger at have medlemmer med, eller i det mindste kontakt til en studenterrepræsentant, i alle vigtige organer på SDU. På den måde kan Fagrådet sikre, at de studerende på IMADA bliver repræsenteret så stærkt som muligt på universitetet.

Fagrådet fungerer også som bindeled mellem instituttet og de studerende. Der bliver årligt udfærdiget en evalueringsrapport af de studerende i samarbejde med fagrådet, og omvendt står fagrådet til rådighed for instituttet når der er brug for studerende til diverse arrangementer/opgaver.